Ingyen és legálisan nézhető sikerfilmek

2009. június 22., hétfő, 05:45
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Július 7-ig, azaz még több mint két héten át 20 film ingyen...

Július 7-ig, azaz még több mint két héten át 20 film ingyen látható a filmklik.hu oldalon. A nézőknek ez idő alatt egyetlen fillérjükbe sem kerül majd, hogy otthonukban, legálisan, az interneten keresztül nézhessenek Oscar- és Cannes-i díjas alkotásokat, amelyek között thriller, vígjáték, romantikus és történelmi alkotás egyaránt található. Ezúttal az is mindegy, hogy milyen rendszerrel dolgozunk, hiszen windowsos, linuxos vagy maces gépen is megnézhetők az ingyenfilmek.
A filmklik.hu már régóta keresi annak a lehetőségét, hogy a forgalmazás költségeit ne a nézőkkel fizettesse meg. Ezeket az ingyenesen látható filmeket hirdetésekkel látják el – ez ugyanis az ára annak, hogy a nézőknek egy fillért se kelljen költeniük. Azt azért hangsúlyozni szeretnénk: ezeknek a reklámoknak a mennyisége még mindig töredéke annak, amivel a televízióban találkozhatunk egy-egy nagyjátékfilm sugárzása közben.

20film
A kínálatban sok díjnyertes alkotás is szerepel

A filmklik.hu ezt az akcióját kifejezetten tesztjellegűnek szánja. Július 7-ig a közönség és a jövőbeli hirdetők pontosan megismerhetik azt a formát, amelyet a későbbiekben is alkalmazni szeretnének, és eldönthetik, élnek-e vele. A képlet egyszerű: ha a közönség igent mond azzal, hogy magas nézettséget produkál, ezzel meggyőzheti a reklámozókat a modell működőképességéről, vagyis a jövőben is nyílik mód ingyenes filmforgalmazásra. A modell Amerikában és Nyugat-Európában már sikeresen működik, itt az idő, hogy Magyarországon is kipróbálják.

A filmek listája és a lejátszáshoz szükséges technikai feltételek itt találhatók.

5 HOZZÁSZÓLÁS, MELYEK KÖZÜL A LEGFRISSEBBEK:
2010. február 13., 10:19 ferenc


2009. június 30., 14:09 abnksdf

Na megjavult.

2009. június 30., 14:00 abnksdf

Azt irja akinek megy a youtube annak nem lesz gondja. Hát nekem gondom van a steammel mégis.

2009. június 22., 17:23 mov

a legjobb az egészben, hogy Linux alól is mennek a filmek
sajna a fizetős filmklikk filmek csak Windows lejátszóval működnek

2009. június 22., 12:26 mobi-l-dick

Az Álmodozók Bertoluccitól a kedvencem ebben a listában

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Ingyen és legálisan nézhető sikerfilmek
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X