szerző:
techline.hu

Július 7-ig, azaz még több mint két héten át 20 film ingyen...

Július 7-ig, azaz még több mint két héten át 20 film ingyen látható a filmklik.hu oldalon. A nézőknek ez idő alatt egyetlen fillérjükbe sem kerül majd, hogy otthonukban, legálisan, az interneten keresztül nézhessenek Oscar- és Cannes-i díjas alkotásokat, amelyek között thriller, vígjáték, romantikus és történelmi alkotás egyaránt található. Ezúttal az is mindegy, hogy milyen rendszerrel dolgozunk, hiszen windowsos, linuxos vagy maces gépen is megnézhetők az ingyenfilmek.
A filmklik.hu már régóta keresi annak a lehetőségét, hogy a forgalmazás költségeit ne a nézőkkel fizettesse meg. Ezeket az ingyenesen látható filmeket hirdetésekkel látják el – ez ugyanis az ára annak, hogy a nézőknek egy fillért se kelljen költeniük. Azt azért hangsúlyozni szeretnénk: ezeknek a reklámoknak a mennyisége még mindig töredéke annak, amivel a televízióban találkozhatunk egy-egy nagyjátékfilm sugárzása közben.

A kínálatban sok díjnyertes alkotás is szerepel

A filmklik.hu ezt az akcióját kifejezetten tesztjellegűnek szánja. Július 7-ig a közönség és a jövőbeli hirdetők pontosan megismerhetik azt a formát, amelyet a későbbiekben is alkalmazni szeretnének, és eldönthetik, élnek-e vele. A képlet egyszerű: ha a közönség igent mond azzal, hogy magas nézettséget produkál, ezzel meggyőzheti a reklámozókat a modell működőképességéről, vagyis a jövőben is nyílik mód ingyenes filmforgalmazásra. A modell Amerikában és Nyugat-Európában már sikeresen működik, itt az idő, hogy Magyarországon is kipróbálják.

A filmek listája és a lejátszáshoz szükséges technikai feltételek itt találhatók.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!