Ingyen és legálisan nézhető sikerfilmek

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: ingyen; internet; rendszer; Ingyenes; film; keres; filmek; érdekes; legálisan; filmek letöltése; ingyen nézhető filmek; filmklik; Filmklik.hu; legális filmek; ingyen filmek;

Július 7-ig, azaz még több mint két héten át 20 film ingyen...

Július 7-ig, azaz még több mint két héten át 20 film ingyen látható a filmklik.hu oldalon. A nézőknek ez idő alatt egyetlen fillérjükbe sem kerül majd, hogy otthonukban, legálisan, az interneten keresztül nézhessenek Oscar- és Cannes-i díjas alkotásokat, amelyek között thriller, vígjáték, romantikus és történelmi alkotás egyaránt található. Ezúttal az is mindegy, hogy milyen rendszerrel dolgozunk, hiszen windowsos, linuxos vagy maces gépen is megnézhetők az ingyenfilmek.
A filmklik.hu már régóta keresi annak a lehetőségét, hogy a forgalmazás költségeit ne a nézőkkel fizettesse meg. Ezeket az ingyenesen látható filmeket hirdetésekkel látják el – ez ugyanis az ára annak, hogy a nézőknek egy fillért se kelljen költeniük. Azt azért hangsúlyozni szeretnénk: ezeknek a reklámoknak a mennyisége még mindig töredéke annak, amivel a televízióban találkozhatunk egy-egy nagyjátékfilm sugárzása közben.

20film

A kínálatban sok díjnyertes alkotás is szerepel

Fotó:

A filmklik.hu ezt az akcióját kifejezetten tesztjellegűnek szánja. Július 7-ig a közönség és a jövőbeli hirdetők pontosan megismerhetik azt a formát, amelyet a későbbiekben is alkalmazni szeretnének, és eldönthetik, élnek-e vele. A képlet egyszerű: ha a közönség igent mond azzal, hogy magas nézettséget produkál, ezzel meggyőzheti a reklámozókat a modell működőképességéről, vagyis a jövőben is nyílik mód ingyenes filmforgalmazásra. A modell Amerikában és Nyugat-Európában már sikeresen működik, itt az idő, hogy Magyarországon is kipróbálják.

A filmek listája és a lejátszáshoz szükséges technikai feltételek itt találhatók.

Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X