Videó letöltése a Facebookról

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: ingyen; technológia; video; youtube; videó; iPhone; legkisebb; mp3; gyors; iwiw; felhasználók; hang; Facebook; Techline; streaming; download; konvertálás; idegesítő; letöltése; wav; flac; mozilla; youtube videó; avi; addon;

Szerencsére az élelmes felhasználók  és programozók mindenre találnak megoldást – egy Youtube videó letöltése...

 Szerencsére az élelmes felhasználók  és programozók mindenre találnak megoldást – egy Youtube videó letöltése napjainkban már a legkisebb problémát sem jelenti.

De mi a helyzet, ha kedvenc közösségi oldalunkról (nem… nem az iWiW az…), a Facebookról akarunk videókat letölteni?

facebookvideo

Fotó:

Szerencsére már erre is van addon – természetesen a Firefoxhoz. Csak installáljuk a Facebook Video nevű kis kiegészítőt, és máris menthetjük el a mókásabbnál mókásabb filmcskéket. Az addon telepítése után, a Facebook lejátszójának oldalán további opciók jelennek meg, úgymint: Embed, customize, download és convert. Az első ponttal a saját oldalunkra fűzhetjük be a filmet (akárcsak a Youtube esetében), a download magától értetődően letölti a videót.

facebookvideo

Fotó:

 A konvertálás opció elirányít minket a Zamzar oldalára, ahol ingyen és bérmentve alakíthatjuk át a videót gp, .avi, iPhone, .flv, .wmv, .flac, formátumokba, sőt ha csak a hang (zene) kell, akkor mp3, és .wav formátum is van.

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X