szerző:
techline.hu

Szerencsére az élelmes felhasználók  és programozók mindenre találnak megoldást – egy Youtube videó letöltése...

 Szerencsére az élelmes felhasználók  és programozók mindenre találnak megoldást – egy Youtube videó letöltése napjainkban már a legkisebb problémát sem jelenti.

De mi a helyzet, ha kedvenc közösségi oldalunkról (nem… nem az iWiW az…), a Facebookról akarunk videókat letölteni?

Szerencsére már erre is van addon – természetesen a Firefoxhoz. Csak installáljuk a Facebook Video nevű kis kiegészítőt, és máris menthetjük el a mókásabbnál mókásabb filmcskéket. Az addon telepítése után, a Facebook lejátszójának oldalán további opciók jelennek meg, úgymint: Embed, customize, download és convert. Az első ponttal a saját oldalunkra fűzhetjük be a filmet (akárcsak a Youtube esetében), a download magától értetődően letölti a videót.

 A konvertálás opció elirányít minket a Zamzar oldalára, ahol ingyen és bérmentve alakíthatjuk át a videót gp, .avi, iPhone, .flv, .wmv, .flac, formátumokba, sőt ha csak a hang (zene) kell, akkor mp3, és .wav formátum is van.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!