szerző:
MTI
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Twitter alapítói szerint a dalai láma korábban még nevetett azon a gondolaton, hogy használja a közösségi portálokat, ám a tibeti vallási vezetőnek azóta már van saját twitteres profilja, és bejegyzéseit több mint 68 ezren követik.

Evan Williams a hét végén jelentette be, hogy találkozott a dalai lámával, és sikerült meggyőznie őt a Twitter használatának fontosságáról. Hétfőn a dalai láma indiai irodája létre is hozta azt a twitteres profilt, amelynek első bejegyzése a dalai láma Los Angeles-i látogatásáról adott hírt, mellékelve a részleteket tartalmazó honlapcímet.

Azóta összesen 6 üzenet jelent meg, amelyekben a dalai lámával készült riportok internetes címeit közlik. A vallási vezető egyelőre még semmit sem üzent személyesen.
hvg.hu Tech

Hírességek a Twitteren

A Twitteren rengeteg ismert és ismeretlen ember gondolatait követhetjük, a legkülönbözőbb témákban. Így természetesen rátalálhatunk különféle hírességekre, politikusokra, színészekre, írókra is. Ám a név mögött nem mindig az van, akit kerestünk.

hvg.hu Tech

Amikor a magzat twitterezik

A MedIQ blog szerzője egy éve számolt be a legfiatalabb Twitter-felhasználóról, Kickbee-ről, aki nagy médiafigyelmet kapott azóta, és a termék is sokat fejlődött.