szerző:
hvg.hu

Bár a gazdasági válság nem különösebben kedvez a lakáspiacnak, azért ha másképp nem is, gondolatban mindenki szívesen áttervezi az éppen meglévő lakását is. Ebben segít az alábbi, ingyenes megoldás.

Korábban mutattunk már egy ingyenes, mégis remekül használható kis programot, amelyben bárki megtervezheti lakását 3D-ben. Sőt, mutattunk már egy remek maces szoftvert is, amelynek a segítségével professzionális végeredményt érhetünk el, sajnos nem ingyen.

Ezúttal egy platformfüggetlen megoldást mutatunk, amelyet telepíteni sem kell, a használata pedig szinte gyerekjáték. Az alapfunkciókat ráadásul ingyen vehetjük igénybe, és csak akkor kell fizetnünk, ha többre vágyunk, mint amit a free változat nyújt. Minden részletet megtudhat a techline.hu cikkéből!


 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
MTI Tech

Először repült a SpaceShipTwo magánűrhajó - galériával

Egyelőre csak tesztrepülésre, de először emelkedett a magasba a SpaceShipTwo típusú szuborbitális űrrepülőgép Kaliforniában. Legkésőbb 2012-ben űrturistákkal a fedélzetén a világ első magánűrhajóként hagyhatja el a Föld légkörét.

MTI Tech

Bill Gates atomreaktort fejleszt

A Microsoft Corp. elnöke, Bill Gates érdekeltségébe tartozó TerraPower és a japán Toshiba fejlesztési együttműködésre lépett következő generációs, hasadóanyag csere nélkül akár 100 évig is üzemképes atomreaktorok tervezésére.

hvg.hu Tech

Netezhet és telefonálhat a repülőút alatt

Oman nemezeti légitársasága március elsejétől in-flight WiFi szolgáltatást is ajánl az Airbus A330-ain utazóknak. Az Oman Air az első légitársaság a világon, amelyik repülés közbeni WiFit és mobilszolgáltatást is kínál.

Tech

Videó készítése prezentációkból

Ha powerpointos prezentációinkat szeretnénk videóként megosztani másokkal, akár DVD-re írva, akár online, mondjuk a Youtube-on, az alábbi program segítségével ezt egyszerűen és gyorsan megtehetjük.

MTI Kult

Már az utolsó vacsora is "supersize" volt

Az emberiség már ezer éve túleszi magát, legalábbis erre következtetnek kutatók, akik az utolsó vacsorát ábrázoló több mint ötven festményt tanulmányozva mutattak rá arra, hogy már a híres vacsora is hatalmas adag volt.