Tervezze meg lakását online!

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: válság; gazdasági válság; ingyen; online; ingyenes; gyors; free; PDF; JPG; videók; png; lakberendező szoftver; lakástervezés; lakás berendezése; online lakberendező; 3D lakberendezés; floorplan; ingyenes lakberendező;

Bár a gazdasági válság nem különösebben kedvez a lakáspiacnak, azért ha másképp nem is, gondolatban mindenki szívesen áttervezi az éppen meglévő lakását is. Ebben segít az alábbi, ingyenes megoldás.

Korábban mutattunk már egy ingyenes, mégis remekül használható kis programot, amelyben bárki megtervezheti lakását 3D-ben. Sőt, mutattunk már egy remek maces szoftvert is, amelynek a segítségével professzionális végeredményt érhetünk el, sajnos nem ingyen.

Fotó:

Ezúttal egy platformfüggetlen megoldást mutatunk, amelyet telepíteni sem kell, a használata pedig szinte gyerekjáték. Az alapfunkciókat ráadásul ingyen vehetjük igénybe, és csak akkor kell fizetnünk, ha többre vágyunk, mint amit a free változat nyújt. Minden részletet megtudhat a techline.hu cikkéből!


 

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X