Sokoldalú online videószerkesztő, ingyen

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: online video; videók; videók vágása; videók konvertálása; video download; convert video; online videószerkesztő; merge videos; videók összefűzése; videó eszközök; video toolbox; video to mp3; online video editor; split video; videók szétbontása;

A VideoToolbox alapfunkciókat tartalmaz, azonban ha nincs a gépünkön semmilyen videoszerkesztő, és telepíteni sem...

VideoToolbox alapfunkciókat tartalmaz, azonban ha nincs a gépünkön semmilyen videoszerkesztő, és telepíteni sem tudunk ilyet, akkor jól jöhet, feltéve persze, ha beérjük azzal, amire képes az online szolgáltatás.
Márpedig funkcióknak azért itt sem vagyunk híján: a feltöltött - vagy éppen megadott URL címről letöltött - videókat konvertálhatjuk különféle népszerű videoformátumokba, szeletelhetjük a videókat több részre vagy éppen összeilleszthetünk több videót egy állománnyá, nézőképeket generáltathatunk megadott időközönkénti jelenetekről, kinyerhetjük a filmből külön fájlként a képet, a hangot és a feliratokat, hozzáadhatunk feliratokat (.sub, .srt, .txt or .ass) a videóhoz meghatározott kódolással, plusz hangsávval és vízjellel bővíthetjük a filmet, vagy éppen vághatjuk annak képméretét.

Nem a videószerkesztőknél megszkott felület

Fotó:

Szóval olyan könnyen nem legyinthetünk, hogy már megint egy egyszerű online próbálkozás. A VideoToolbox bizony egészen jól használható, ha nincsen kéznél a fenti célra mondjuk még egy VirtualDub sem.
A felület nagyon egyszerű, egyáltalán nem hasonlít a videószerkesztők megszokott felépítéséhez. Egy gyors és ingyenes regisztráció után a készítők által mellékelt mintaállományon begyakorolhatjuk a használatát, és ezután már tölthetjük is fel a saját videóinkat, átdolgozásra. Minden elvégzett műveletről naplót kapunk a Task Manager részben, ha pedig van webkameránk, akár felvételeket is készíthetünk, közvetlenül az oldalon.

Lehetőségek azért itt is vannak...

Fotó:

A rendszer formátumismeretére nem lehet panaszunk: 3GP, AMV, FLV, AVI, ASF, M4V, MKV, MOV, MP4, MPEG, MPG, VOB és WMV mozikkal is megbirkózik (illetve MP3-ba menti a hangot és JPEG-be a képeket, ha szükséges). Feltöltéshez maximum 300 MB tárhelyet kapunk, vagyis aki full HD családi videóit szeretné megvágni, annak ebből a szempontból a VideoToolbox nem jó megoldás.

Ezekről az oldalakról közvetlenül is letölthetünk

Fotó:

Aki viszont csak egy frissen letöltött online videót szeretne kicsit átszabni vagy éppen átkonvertálni, annak jól jöhet ez az ingyenes szolgáltatás.

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X