Vágja meg MP3 zenéit egyszerűen, telepítés nélkül

2010. május 20., csütörtök, 05:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Ha egy dalból szeretnénk csengőhangot készíteni, amelyet azután szinte bármilyen mobiltelefonon felhasználhatunk...

Ha egy dalból szeretnénk csengőhangot készíteni, amelyet azután szinte bármilyen mobiltelefonon felhasználhatunk (beleértve az iPhone-t is), akkor a korábban ismertetett Audiko.net oldalnál jobbat nem nagyon találunk, legalábbis ha szeretnénk ezt telepítés nélkül megúszni.
Akadnak azonban más megoldások is, amelyeket a csengőhang-készítés mellett akkor is jól tudunk alkalmazni, ha minőségromlás nélkül lenne szükségünk az adott dal vágott verziójára, de éppen nincs kéznél semmiféle hangszerkesztő program.
A cutmp3.net oldalra elnavigálva egy Flash-ben készült kis szerkesztőt találunk, amely ugyan a böngészőben jelenik meg, de valójában offline dolgozik, vagyis a megvágandó MP3-fájlt nem töltjük fel sehová, a használatához pedig nincs szükség semmiféle regisztrációra.

Gyors és egyszerűen használható

Miután az Open MP3 gombra kattintva megnyitottuk a kérdéses fájlt (azért egy ideig eltart, amíg átrágja magát rajta a szoftver), a hanghullámok alatti sávval tudjuk kijelölni a vágandó anyag elejét és végét. Természetesen bele is hallgathatunk a kijelölt részbe, így pontosan azt fogjuk kapni, amire szükségünk van. Ha mindent beállítottunk, csak egy kattintás a Cut gombra, és máris menthetjük a megkurtított változatot a gépre (ráadásul az MP3 fájl hangminősége nem romlik, mivel újrakódolás nélkül vágja meg a szoftver!).
A dolog egyszerű és gyors, ráadásul tényleg csak egy böngészőre és a Flash plug-inre van szükségünk, amelyek azért a többség gépén rendelkezésre állnak.
Ha valaki fapadosnak találja a megoldást – végül is a vágáson kívül másra valóban nem képes a CutMP3 –, az bevetheti a népszerű és ingyenes hangszerkesztő, az Audacity portable, azaz hordozható verzióját is e célra. Ezt szintén telepítés nélkül használhatjuk bárhol, akár közvetlenül a pendrájvról is, és jóval többet tud, hiszen a vágás mellett több sávban szerkeszthetünk, effektezhetünk stb. is vele.

8 HOZZÁSZÓLÁS, MELYEK KÖZÜL A LEGFRISSEBBEK:
2010. július 29., 09:13 sütő bence

uzhjzjztzuizujuzgkju

2010. július 29., 09:13 sütő bence

ghrfg

2010. május 21., 09:06 osztraksajt

mp3directcut kimondottan erre van és 200k letölteni, és darabolni tud töréspontoknál, akárhányfelé.

2010. május 20., 20:12 Tamás

Format Factory, na azzal is lehet vágni MP3-at, és ráadásul offline. Ja ezt már egypárszor bemutatta a Techline is, csak ezt a funkciót kihagyták. A videókat is lehet vágni.

2010. május 20., 19:08 Toto

Wavepad-Audacity kombo mindent üt... ezeket legalább 69 másodperc letölteni és telepíteni... :)

További 3 hozzászólás megtekintése »
Véleménye van? Ossza meg velünk!


Vágja meg MP3 zenéit egyszerűen, telepítés nélkül
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X