Ritka fotók kerültek az internetre a brit királyi családról

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: Nagy-Britannia; Flickr; fotók; Vilmos herceg; Harry herceg; II. Erzsébet brit királynő;

Több mint 600 fényképet töltöttek fel a képmegosztó oldalra, köztük számos olyan eseményről, amelyeken II. Erzsébet, Wales hercege, illetve a királyi család többi tagja tette tiszteletét.

 

II. Erzsébet királynő két éves korában

II. Erzsébet királynő kétéves korában

Fotó:

Az uralkodó és családja igen aktívan használja a világhálót. A királyi weboldalt nemrégiben újították fel, s már három éve üzemel a család Twitter-hírfolyama és saját Youtube-csatornájais.

Az újonnan indított Flickr-oldalon számos archív felvételt, illetve az aktuális eseményeket megörökítő fényképeket is megtekinthetnek az internetezők. Az indulás egybeesik a Buckingham-palota hagyományos nyári megnyitásával, illetve a The Queen’s Year nevű kiállítással, amely július 27-én nyitja meg kapuit.

A Flickr-oldalon azonban nem csak a királyi család most élő tagjait tekinthetik meg az érdeklődők, hanem akár Victoria királynőt, illetve a jelenlegi uralkodót, még csecsemőként. De bepillanthatnak a kulisszák mögé is, például megnézhetik, hogyan készíti elő a királyi udvartartás az elegáns estélyeket. A hölgyek körében pedig bizonyára nagy népszerűségnek örvendenek majd a két herceget, Vilmost és Harryt ábrázoló fotók.

Érdekesnek találta cikkünket? Kérjük értékelje!
Köszönjük értékelését!

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X