szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Több mint 600 fényképet töltöttek fel a képmegosztó oldalra, köztük számos olyan eseményről, amelyeken II. Erzsébet, Wales hercege, illetve a királyi család többi tagja tette tiszteletét.

 

II. Erzsébet királynő kétéves korában
©

Az uralkodó és családja igen aktívan használja a világhálót. A királyi weboldalt nemrégiben újították fel, s már három éve üzemel a család Twitter-hírfolyama és saját Youtube-csatornájais.

Az újonnan indított Flickr-oldalon számos archív felvételt, illetve az aktuális eseményeket megörökítő fényképeket is megtekinthetnek az internetezők. Az indulás egybeesik a Buckingham-palota hagyományos nyári megnyitásával, illetve a The Queen’s Year nevű kiállítással, amely július 27-én nyitja meg kapuit.

A Flickr-oldalon azonban nem csak a királyi család most élő tagjait tekinthetik meg az érdeklődők, hanem akár Victoria királynőt, illetve a jelenlegi uralkodót, még csecsemőként. De bepillanthatnak a kulisszák mögé is, például megnézhetik, hogyan készíti elő a királyi udvartartás az elegáns estélyeket. A hölgyek körében pedig bizonyára nagy népszerűségnek örvendenek majd a két herceget, Vilmost és Harryt ábrázoló fotók.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Tech

Kényelmes letöltés Flickrről

A Flickr óriási és naponta bővülő képgyűjtemény, ahol számtalan szabadon felhasználható fotót is találunk, s még több olyat, amelyet letölthetünk saját célra, mondjuk háttérképnek. De hogyan tölthetünk le egy lépésben több fotót?