szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Több mint 600 fényképet töltöttek fel a képmegosztó oldalra, köztük számos olyan eseményről, amelyeken II. Erzsébet, Wales hercege, illetve a királyi család többi tagja tette tiszteletét.

 

II. Erzsébet királynő kétéves korában
©

Az uralkodó és családja igen aktívan használja a világhálót. A királyi weboldalt nemrégiben újították fel, s már három éve üzemel a család Twitter-hírfolyama és saját Youtube-csatornájais.

Az újonnan indított Flickr-oldalon számos archív felvételt, illetve az aktuális eseményeket megörökítő fényképeket is megtekinthetnek az internetezők. Az indulás egybeesik a Buckingham-palota hagyományos nyári megnyitásával, illetve a The Queen’s Year nevű kiállítással, amely július 27-én nyitja meg kapuit.

A Flickr-oldalon azonban nem csak a királyi család most élő tagjait tekinthetik meg az érdeklődők, hanem akár Victoria királynőt, illetve a jelenlegi uralkodót, még csecsemőként. De bepillanthatnak a kulisszák mögé is, például megnézhetik, hogyan készíti elő a királyi udvartartás az elegáns estélyeket. A hölgyek körében pedig bizonyára nagy népszerűségnek örvendenek majd a két herceget, Vilmost és Harryt ábrázoló fotók.

hvg.hu Tech

Kényelmes letöltés Flickrről

A Flickr óriási és naponta bővülő képgyűjtemény, ahol számtalan szabadon felhasználható fotót is találunk, s még több olyat, amelyet letölthetünk saját célra, mondjuk háttérképnek. De hogyan tölthetünk le egy lépésben több fotót?