Heti TOP: a hamis antivírusoktól a levelek gépeléséig kézírással

2010. augusztus 28., szombat, 05:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

12 nélkülözhetetlen ingyenes Android alkalmazás Idehaza is egyre népszerűbbek az androidos okostelefonok, így arra...

12 nélkülözhetetlen ingyenes Android alkalmazás
Idehaza is egyre népszerűbbek az androidos okostelefonok, így arra gondoltunk, összeállítunk egy rövid listát a - számunkra legalábbis - nélkülözhetetlen androidos alkalmazásokból.
Tovább a cikkhez >>>

Gépeljen levelet saját kézírásával, ingyen
Számtalan remek betűkészletet tölthetünk le az internetről, némelyikkel akár a kézírást is utánozhatjuk, de akadnak olyan megoldások is, amelyekkel saját  írásunkkal gépelhetünk.
Tovább a cikkhez >>>

Toplista - a világ legjobb, ronda játékai
Öregem, mi ez a förmedvény? – mordult rá egyik barátom, amikor megpillantotta gépemen az Avernum nevű, valóban kiemelkedően csúnya játékot. Azóta több mint harminc órát játszott vele, és még a negyedénél sem tart…
Tovább a cikkhez >>>

Hamis antivírusok: mire figyeljünk?
Ha az ember semennyire nem konyít a számítógépes biztonsághoz, az akár jó is lehet abban az esetben, ha ezzel önmaga is tisztában van, és ezért inkább mástól kérdez.
Tovább a cikkhez >>>

Véletlenül elküldött levél? – Küldés visszavonása Gmailben
Nincs is kellemetlenebb dolog, mint véletlenül rábökni a küldés gombra, holott még valamit bele akartunk írni a levélbe, vagy éppen ki akartunk venni belőle. Szerencsére, még minden visszafordítható.
Tovább a cikkhez >>>

Kipróbáltuk: különleges Verbatim merevlemezek
Külső merevlemezből manapság már annyiféle van, mint égen a csillag. Mi most két különlegesebb darabot nyúzhattunk, a Verbatim jóvoltából.
Tovább a cikkhez >>>

Tarts távol a Facebooktól!
Újabban már nemcsak úgy általában az internet okozhat függőséget (bizonyos esetekben akár orvosi beavatkozást igénylően), hanem egyes sűrűn látogatott weboldalak, például a vitathatatlanul legnépszerűbb Facebook is feliratkoztak a listára.
Tovább a cikkhez >>>

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Heti TOP: a hamis antivírusoktól a levelek gépeléséig kézírással
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X