szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A számítógépet napi szinten használók tudják, szinte minden feladat megoldásához akad az interneten valamilyen jó minőségű, ingyenes szoftver. Ezekkel a legtöbb esetben kényelmesebbé tehetjük életünket, vagy felgyorsíthatjuk, egyszerűsíthetjük a napi munkát.

A Techline oldalán idén is rengeteg hasznos és érdekes alkalmazást mutattak be, amelyek nagy része ingyenes, így bárki letöltheti és használhatja őket. A szerkesztők most egy 15 programból álló toplistát készítettek az idei évben „terítékre került” ingyenes (freeware) szoftverekből, és ebbe az összeállításba igyekeztek összegyűjteni a leghasznosabbakat akár a napi munka, akár a szórakozás, akár a Windows karbantartása, gyorsítása során.

A Techline.hu cikke itt olvasható >>>

hvg.hu Tech

Feledékenyeknek segít egy letölthető ingyenes program

Ember legyen a talpán, aki minden feladatát megtartja fejben, és mindenre visszaemlékezik anélkül, hogy jegyzetfüzetbe írta volna. Szerencsére a számítógép ebből a szempontból is megkönnyítheti a dolgunkat.

hvg.hu Tech

Letölthető az Internet Explorer 9 legújabb kiadása

Mától letölthető a Microsoft valaha volt leggyorsabban terjedő böngészőjének, az Internet Explorer 9-nek a következő változata. Az elsősorban webfejlesztőknek szánt Platform Preview 6 számos újdonságot hoz.

hvg.hu Tech

Letöltés helyett streaming?

Muszáj saját adathordozón tárolni a zenét? Az on-demand (igény szerinti) zenei szolgáltatók szerint erre határozott nem a válasz. A zeneipar azonban vegyes érzelmekkel figyeli a változásokat: a kiadók a hasznukért remegnek, a felhasználók pedig a ritkaságokat és a magyar zeneszámokat hiányolják.