szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A számítógépet napi szinten használók tudják, szinte minden feladat megoldásához akad az interneten valamilyen jó minőségű, ingyenes szoftver. Ezekkel a legtöbb esetben kényelmesebbé tehetjük életünket, vagy felgyorsíthatjuk, egyszerűsíthetjük a napi munkát.

A Techline oldalán idén is rengeteg hasznos és érdekes alkalmazást mutattak be, amelyek nagy része ingyenes, így bárki letöltheti és használhatja őket. A szerkesztők most egy 15 programból álló toplistát készítettek az idei évben „terítékre került” ingyenes (freeware) szoftverekből, és ebbe az összeállításba igyekeztek összegyűjteni a leghasznosabbakat akár a napi munka, akár a szórakozás, akár a Windows karbantartása, gyorsítása során.

A Techline.hu cikke itt olvasható >>>

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Tech

Feledékenyeknek segít egy letölthető ingyenes program

Ember legyen a talpán, aki minden feladatát megtartja fejben, és mindenre visszaemlékezik anélkül, hogy jegyzetfüzetbe írta volna. Szerencsére a számítógép ebből a szempontból is megkönnyítheti a dolgunkat.

hvg.hu Tech

Letölthető az Internet Explorer 9 legújabb kiadása

Mától letölthető a Microsoft valaha volt leggyorsabban terjedő böngészőjének, az Internet Explorer 9-nek a következő változata. Az elsősorban webfejlesztőknek szánt Platform Preview 6 számos újdonságot hoz.

hvg.hu Tech

Letöltés helyett streaming?

Muszáj saját adathordozón tárolni a zenét? Az on-demand (igény szerinti) zenei szolgáltatók szerint erre határozott nem a válasz. A zeneipar azonban vegyes érzelmekkel figyeli a változásokat: a kiadók a hasznukért remegnek, a felhasználók pedig a ritkaságokat és a magyar zeneszámokat hiányolják.