Heti TOP: 2010 leghasznosabb ingyenes programjaitól a böngészőben látható időjárás jelentésig

2010. december 04., szombat, 05:00 • Utolsó frissítés: 2010. december 04., szombat, 08:01
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

2010 leghasznosabb ingyenes Windows-alkalmazásaiLegalábbis szerintünk, és ezúttal a Techline idei terméséből válogatva.

2010 leghasznosabb ingyenes Windows-alkalmazásai
Legalábbis szerintünk, és ezúttal a Techline idei terméséből válogatva. Az alábbi alkalmazások ingyenesek, egyszerűen használhatók és valóban hasznosak a mindennapokban, amikor éppen gép elé kerülünk. Ha eddig nem tettük, most itt az ideje kipróbálni közülük néhányat!
Tovább a cikkhez >>>

Határokon átívelő digitális bűnözési vállalkozás
Amikor a 90-es években az amerikai Gambino maffiacsalád egyik prominens képviselője beindította internetes családi üzletágát, talán nem is gondolta, hogy lépésével nagy léptékű, határokon átívelő internetes bűnözési (cybercrime) hullámot gerjeszt.
Tovább a cikkhez >>>

Még nem késő: naponta két ajándékprogram
Az adventi naptárat egy ötletes szójátékkal Appvent Calendar-ra nevezte át a Blacksmith Games weboldala, és ingyenes alkalmazásokkal kedveskedik az iPhone-tulajdonosoknak.
Tovább a cikkhez >>>

Több napra előre: időjárás-jelentés a böngészőben
Az időjárás, amellett hogy mindig aktuális beszédtéma, valójában mindannyiunkat érdekel. Jó tudni, mire számítsunk, elindítsunk-e egy munkát, amihez derült időre van szükség, vigyünk-e esernyőt magunkkal, és persze már csak abból a szempontból sem közömbös,milyen ruhát készítsünk elő másnapra a gyerkőcnek. Az alábbiakban egy ügyes időjárás-jelentésről olvashatnak.
Tovább a cikkhez >>>

22 hasznos, ingyenes OS X-es alkalmazás
Ahogy Windowsra, úgy Macre is számtalan hasznos kis segédprogram létezik, amelyek megkönnyítik a munkánkat vagy csak segítenek bizonyos információk gyors beszerzésében. Összegyűjtöttük a szerintünk legjobbakat.
Tovább a cikkhez >>>

Egy tökéletes eszköz íráshoz, szakdolgozattól a könyvig
Hosszú dokumentumok kényelmes összeállításához, az alapanyagok rendszerezéséhez, a zavaró tényezőktől mentes íráshoz és akár e-könyvek azonnali publikálásához is használhatjuk. Scrivener. Íme, egy tökéletes eszköz íráshoz.
Tovább a cikkhez >>>

Tetoválások számítógép-őrülteknek
Azon már senki sem lepődik meg, ha valaki a hétköznapi társalgását számítástechnikai kifejezésekkel tarkítja. Az viszont már furább, hogy vannak olyanok, akik informatikai elkötelezettségük jelét örök életükben magukon akarják viselni.
Tovább a cikkhez >>>

Megdöbbentő hordozható zenelejátszók – galéria
Melyik volt az első hordozható zenelejátszó a világon? A Walkman! – vágja rá az idősebb generáció. Az iPod – vágja rá a nagyon fiatal generáció! Mondanunk sem kell, egyik sem igaz…
Tovább a cikkhez >>>

Karácsonyi ajándék: látványos film fotóiból!
Az előrelátóak már most készülnek a karácsonyra, hiszen általában többeket is meg kell ajándékozni a szeretet ünnepén. Az alábbiakban ehhez adunk segítséget egy olyan ingyenes program bemutatásával, amellyel látványos filmet készíthetünk fotóinkból.
Tovább a cikkhez >>>

1 HOZZÁSZÓLÁS
2010. december 4., 21:12 Runo

Jó kis gyűjtemény... köszi

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Heti TOP: 2010 leghasznosabb ingyenes programjaitól a böngészőben látható időjárás jelentésig
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X