Karácsonyi háttérképek és animált karácsonyfák Windowsra

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: háttérképek letöltése; xmas wallpapers; ingyen háttérképek; animált karácsonyfa; crhistmas wallpapers; karácsony háttérképek; christmas tree windows; ünnepi háttérképek;

Az eljárás persze nagyon egyszerű: letöltünk néhány ízléses karácsonyi háttérképet és esetleg egy-két apró, a hangulat...

Az eljárás persze nagyon egyszerű: letöltünk néhány ízléses karácsonyi háttérképet és esetleg egy-két apró, a hangulat fokozásához használható programot.
Kezdjük ez utóbbiakkal, méghozzá megpróbáljuk rendszer függetlenül, bár bevallom, kicsit csalok, mert az alább bemutatásra kerülő animált karácsonyfákról részben már volt szó – jóval – korábban. Ettől viszont még lehet, hogy valaki akkor lemaradt róluk, pedig kár értük, mert jópofák.

A választék egy része...

Fotó:

Ráadásul idén némi változás is történt e programocskákkal kapcsolatban: nőtt a választék. Szóval aki szeretne a Windows Asztalára egy (vagy több) látványos és kedves kis animált karácsonyfát, annak mindenképpen érdemes ellátogatni az alábbi linkre. Extraként, némelyik kis fa fölé mozgatva az egérkurzort azt is láthatjuk, hogy hány nap van még hátra karácsonyig! Ha egy fára kattintunk a jobb egérgombbal, a StartUp menüpontot bejelölve azt is megadhatjuk, hogy a Windows indításakor automatikusan elinduljon az adott kis program is. Ha kivesszük a pipát a menüpont elől, akkor viszont manuálisan indíthatjuk el azt, amikor nekünk tetszik.
Ha ez megvan, már nincs is más dolgunk, mint kiválasztani a megfelelő háttérképet!

Keresés fix méretre a Google-ban

Fotó:

Ez mondjuk az internet segítségével nem különösebben nehéz, csak beírjuk a Google képkeresőjébe, hogy Christmas wallpapers, esetleg szűrési feltételként megadjuk, hogy minimum 1024x768 pixel felbontású képekre (persze itt érdemes a monitorunk felbontását megadni) vagyunk kíváncsiak, s máris ömlenek a találatok.

Legkisebb méret meghatározása kényelmesen

Fotó:

De a Microsoft-féle Bingen is működik a dolog, sőt, ott van külön háttérkép (wallpaper) szűrési lehetőség, amelyre ha rákattintunk, a képernyőnk felbontásának megfelelő méretű képeket túr elő a keresőmotor az internetről.

Háttérkép keresés a Bingben, a monitorunknak megfelelő méretben

Fotó:

Akadnak remek háttérképgyűjtő oldalak is, amelyeken órákig válogathatunk a jobbnál jobb karácsonyi háttérképekből. Ilyen például a wallpaperstock.net, az ewallpapers.eu, vagy a wallpaper-place.com. Ezeken garantáltan találunk nagy felbontású háttérképeket, karácsonyi témakörben is.
Aki Windows 7-et használ, és szeretné az egész háttérképkeresést letudni egy lépésben, annak érdemes a Microsoft téma-csomagját letöltenie és telepíteni innen, ebben több, jó minőségű karácsonyi háttérképet is kapunk.

Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X