Heti TOP 5 letöltés: az ingyenes médiakonvertálóktól a fájlok tökéletes megsemmisítéséig

2011. február 06., vasárnap, 05:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Free StudioAz alábbi csomag negyven nagyszerű ingyenes alkalmazást foglal magában, amelyekkel szinte mindent...

Free Studio
Az alábbi csomag negyven nagyszerű ingyenes alkalmazást foglal magában, amelyekkel szinte mindent megoldhatunk, ami videókkal, zenékkel kapcsolatban szóba kerülhet: konvertálás, letöltés stb. Igazi multimédia mindenes!
Cikk a programról és letöltés >>>
 
Easeus Todo Backup Home 2
Az ingyenes alkalmazások egy részével az a gond, hogy általában valamilyen kereskedelmi program „lebutított” változatai. Így ugyan ingyen vannak, de jóval kevesebbet tudnak a fizetős verziónál. Az alábbi backup program is egy „home” verzió, de mindent tud, amire otthon szükségünk lehet a biztonsági mentések készítésekor.
Érdekesség, hogy bootolható CD-t is gyárthatunk vele, ami jól jöhet, ha teljesen elhalt rendszerünket kell újrarakni biztonsági mentésből.
Cikk a programról és letöltés >>>
 
iconViewer
Ha szeretnénk kiszedni az ikonokat EXE vagy DLL fájlokból, és lementeni azokat az eredeti ICO formátumban vagy éppen BMP, PNG képként, akkor ne keressünk tovább. Az iconViewer tökéletesen leegyszerűsíti a dolgot.
Cikk a programról és letöltés >>>
 
Focus Booster
Ha mindig kicsúszunk a határidőből, ha azt vesszük észre, hogy már megint nem jutott időnk ebédelni, ha mindenről lekésünk a munkánk miatt, itt egy apró segédprogram, amely segít kordában tartani a dolgainkat.
A program pillanatok alatt telepíthető, a használata pedig nagyon egyszerű. A Play gombra kattintva tudjuk elindítani az idő mérését, az idő múlását pedig ugyanott egy szép zöld csík jelzi. Az idő előrehaladtával a csík hossza és színe is változik, nomeg látjuk is, mennyi időnk van még hátra a visszaszámlálásból, szóval aki vizuális típus, annak ez kiváló visszajelzés.
Cikk a programról és letöltés >>>
 
Moo0 FileShredder
Titkos, fontos, de legalábbis olyan állományaink, dokumentumaink végleges törlését oldja meg ez a kis program, amelyeket nem szeretnénk másoknál viszontlátni, miután töröltük őket.
Egyszerű fogd és dobd módszerrel használhatunk. Persze használjuk körültekintéssel, mert ha a program ablakára dobott fájlok törlésére áldásunkat adjuk, szinte teljesen esélytelen, hogy azokat valaha visszaszerezzük!
Cikk a programról és letöltés >>>
 

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Heti TOP 5 letöltés: az ingyenes médiakonvertálóktól a fájlok tökéletes megsemmisítéséig
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X