Humoros videó a számítógépes biztonságért

2011. március 07., hétfő, 13:12 • Utolsó frissítés: 2011. március 07., hétfő, 13:20
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ;

Szőke András szerepel az ESET új internetes reklámfilmjében, amely bemutatja, hogy milyen kapcsolat van a nyestek, a...

Szőke András szerepel az ESET új internetes reklámfilmjében, amely bemutatja, hogy milyen kapcsolat van a nyestek, a szauna és a számítógépes tűzfal között.  A háromperces stand up jelenet a falusi informatikát parodizálja, és a színész saját élményeire támaszkodik.

Szőke András bojtos sapkában pózolva meséli el, hogy elromlott a „számítósgépe”, de nem azért, mert a nyest elrágta a kábelt, hanem azért, mert tűzfal hiányában (amiről persze ő nagyon is jól "tudja", hogy micsoda) be tudtak menni a gépre a „micimackók”. A stand up jelenet Szőke András új tűzfala címmel került fel a YouTube-ra.

A humoros videóval  az internetes biztonság és a személyi tűzfalak fontosságára kívánja felhívni a figyelmet az ESET magyarországi képviselete.

 

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Humoros videó a számítógépes biztonságért
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X