Youtube-videók, -zenék letöltése egy remek, ingyenes programmal

2011. március 09., szerda, 05:30 • Utolsó frissítés: 2011. március 09., szerda, 13:43
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Oldalainkon jó pár olyan megoldást bemutattunk (például itt , itt  és itt ), amelyekkel gépünkre vihetjük kedvenc...

 Oldalainkon jó pár olyan megoldást bemutattunk (például itt , itt  és itt ), amelyekkel gépünkre vihetjük kedvenc Youtube-videóinkat, vagy -zenéinket. Azt hihetnénk, a fejlesztők fantáziáját már nem is izgatja a téma, ám időről-időre remek gyöngyszemekre lehet bukkanni.
Ezek közé tartozik a Youtube Song Downloader nevű program, amely ingyenesen letölthető innen (Windows XP-re, Windows 7-re és Windows Vistára).
Letöltés után, az .exe fájlra kattintva kell telepíteni gépünkre a programot. A zavartalan működéshez a .Net Framework 4.0 keretrendszerre is szükség van. Ha ez nincs a gépünkön, a program felajánlja a telepítését, fogadjuk el.

Ahhoz, hogy használni tudjuk a programot, szükségünk lesz egy kódra, de nem kell megijedni, egy egyszerű, ingyenes regisztráció fejében e-mailben megkapjuk ezt.

Egy rövid regisztráció után e-mailben kapjuk meg a kódot

Végre birtokba vehetjük a programot. Első lépésben érdemes elvégezni néhány beállítást a Settings opciónál. Megadhatjuk a favorizált videoformátumot (avi, mp4, flv), az MP3 minőségét, illetve azt is meghatározhatjuk, hogy milyen mappába töltse le a program a videót, és milyenbe a zenét.

A Search albums opcióval komplett albumokra is kereshetünk

A legfontosabb menüpont a továbbiakban a Search (keresés) lesz, hiszen ide írhatjuk be annak a videónak a nevét, amelyre kíváncsiak vagyunk. A szoftver egyébként lsitát is felkínál a keresési eredményekből, s természetesen valamennyibe belehallgathatunk, valamennyit megnézhetjük, nehogy zsákbamacskát vegyünk. A címekre ráállva még egy nézőkép is segíti az eligazodást.

Valamennyi találatnál kép is segíti a tájékozódást

Ha megtaláltuk a minket érdeklő videót, akkor vagy a Download Music vagy a Download Video gombra kell kattintanunk, attól függően, hogy a zenére vagy a videóra vagyunk-e kíváncsiak. Ha a Download Music & Video lehetőséget választjuk, külön lejön a zene, és külön a videó (persze zenével együtt). Megjelenik a Download started felirat, majd elkezdődik a letöltés. Ennek állapotáról folyamatosan tájékozódhatunk, ha a bal oldali Download gombra kattintunk. Egyszerre több letöltést is indíthatunk, és a fájlok viszonylag gyorsan megérkeznek az előre beállított mappákba.
Összességében elmondható, hogy bár több Youtube-letöltést segítő programot, szolgáltatást próbáltunk, ennyire kezes szoftverrel talán még nem találkoztunk. Annak a számítógépén, aki szereti a Youtube-videókat, mindenképpen ott a helye!


 

6 HOZZÁSZÓLÁS, MELYEK KÖZÜL A LEGFRISSEBBEK:
2011. március 24., 03:11 Imre Mező

2-honapja.probálok .demégsem tudk yu.turol semijenklipet leszedni légyszi olyan könyüprogramnak aleirását adni amitanetröl letudukszedni ésnem olyan bonyorult hogynem értem
,,,,,köszike. csá

2011. március 13., 08:32 L4z4

djtboy ötlete nem rossz, de azért vannak hátrányai is. Pl. később nem tudod visszanézni, ha mégis kéne valami miatt.
De az tény, hogy volna miért ilyesmit használni:

"A Magyarországról februárban kiküldött elektronikus levelek 85,5 százaléka számított levélszemétnek, ezzel az aránnyal negyedik lett az ország a világranglistában - derül ki a Symantec felméréséből."

Miért kell ennek a kis országnak mindenben, ami rossz, ami hülyeség, az élen járni??

2011. március 13., 07:54 L4z4

Nálam a NET4 már azért kiveri a biztosítékot!
2.0 fent van, afölötti igény esetén az alkalmazás felejtős!
Holnapután megint kitalálnak valami telepítendő nyavaját, aztán már lassan csak azokkal lenne tele a vinyó.. még mit nem >/

2011. március 9., 19:21 László Halász

kipróbáltam, nagyon szupi,csak ajánlani tudom mindenkinek

2011. március 9., 18:47 Blue Eyes-Warez Helpdesk

aTube Catcher
ingyenes, konvertálhatsz,nézhetsz,kereshetsz.
a legtöbbet tudó szoftver jewtube-hoz :)

További 1 hozzászólás megtekintése »
Véleménye van? Ossza meg velünk!


Youtube-videók, -zenék letöltése egy remek, ingyenes programmal
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X