Érkezik a Steam Playstation-re is!

2011. április 15., péntek, 16:17 • Utolsó frissítés: 2011. április 15., péntek, 16:18
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

A Steam konzolos verziójának kapcsán a legtöbben szkeptikus hozzáállást tanúsítottak – hogyan fog működni?

 A Steam konzolos verziójának kapcsán a legtöbben szkeptikus hozzáállást tanúsítottak – hogyan fog működni? Hogyan oldják meg a cross-platform multiplayer játékokat (hiszen a Steam tulajdonképpen egy PC-s közösség)? Nos, a kételkedést befejezhetjük: tegnap a Valve bejelentette, hogy a Steam összes funkciója cross-platform lesz, azaz a Playstation tulajdonosok mindent használhatnak, amit PC-s társaik. Barát lista, multiplayer meccsek, csetelés, játékékba invitálás és Steam-achievmentek. Sőt, hab a tortán, hogy a konzolosok is megkapják a PC-sek által annyira kedvelt cloud-szolgáltatást: így bármelyik konzolunkról is játszunk, mindig ugyanazt a mentett állás fogad majd minket.

A PS3 tulajdonosoknak még arra is lesz opció, hogy a Playstation Network-ös barátaikat megkeressék a Steam-en. Hogy a Steam legfontosabb része, a vásárlás és a demó-letöltések fog-e működni (és ha igen, hogyan?) arról nincs információ, lehetséges, hogy csak a közösségi funkciókat kapja meg a „gőzgép” konzolos verziója.

 A Portál 2 (és vele a konzolos Steam) április tizenkilencedikén jelenik meg.

1 HOZZÁSZÓLÁS
2011. április 15., 20:59 Balázs Gregus

... Ezt elnondták a tavalyi E3-on is a steammel együtt, de mind1

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Érkezik a Steam Playstation-re is!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X