Techline heti TOP: Steve Jobs látomásaitól a gyilkos számítógépekig

2011. május 21., szombat, 05:10
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Készítsen látványos idővonalat ingyen!

Készítsen látványos idővonalat ingyen!
Egy hosszabb történetet, eseménysort a legjobban egy idővonallal lehet illusztrálni, megmagyarázni. Egy online szolgáltatással mindenki elkészítheti saját elbeszélését.  Legtöbbször történelmi könyvekben vagy ilyen témával foglalkozó weboldalon találkozhatunk idővonallal, pedig sokszor saját életünk hosszabb-rövidebb szakaszát is érdemes így feldolgozni.
Tovább a cikkhez >>>

Olcsó MAC - így látta a világot Jobs 1985-ben
De honnan is tudjuk ezt? Nos, Jobs már évtizedekkel ezelőtt is hírességnek számított, így számtalan interjú készült vele. Kedvencünk az 1985-ös Playboy-interjú. Szemezgessünk belőle! Az eredeti interjú („Interview with Steven Jobs” címmel közölték le) igen terjedelmes, és természetesen nemcsak a számítástechnikáról, hanem Jobs életéről és a világ egyéb dolgairól is szó esik benne. Van azonban pár kedvenc részünk, amit ezúttal megosztanánk az olvasókkal is.
Tovább a cikkhez >>>

Lassan indul a Windows? Íme egy gyorsítási trükk!
A gép bekapcsolása és a Windows elindulása után még hosszú percekig képtelenség dolgozni a gépünkkel? Íme egy remek megoldás erre a problémára. Egy frissen telepített Windows általában könnyedén indul és működik. Ám minél több alkalmazást telepítünk, s ezek közül minél több szeretne automatikusan elindulni, annál inkább lassul a rendszer indulása, sőt, legtöbbször a működése is.
Tovább a cikkhez >>>

Így gyilkol a számítógép előtt ülés
Fura egy helyzet: egyfelől szeretnénk, ha olvasóink minél több időt töltenének a techline érdekes cikkeinek böngészésével, másfelől viszont figyelmeztetnünk kell önöket, a sok ülés bizony a szó szoros értelmében gyilkos következményekkel jár.
Tovább a cikkhez >>>

1 perc vagy 1 hét? Lássuk, mennyi időbe telik feltörni egy jelszót!
Az ismeretterjesztő sorozatokban látható veszélyes kísérletek alkalmával nem győzik hangoztatni: kérjük, ne próbálják meg otthon! A jelszófeltörésre ez nem teljesen igaz, de azért csak óvatosan „törögessünk”…
Tovább a cikkhez >>>

 

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Techline heti TOP: Steve Jobs látomásaitól a gyilkos számítógépekig
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X