A hét OS X-es alkalmazása: Reeder béta

2011. május 29., vasárnap, 08:50 • Utolsó frissítés: 2011. május 29., vasárnap, 09:09
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

A Reeder OS X-es verziója egyelőre még csak béta verzió, de nálunk hosszú hónapok óta szépen működik, az azóta...

A Reeder OS X-es verziója egyelőre még csak béta verzió, de nálunk hosszú hónapok óta szépen működik, az azóta megjelent béta alverziókkal talán csak egyszer volt gondunk, akkor a hírlista görgetése lassult be, de napokon belül javították a fejlesztők.
Minthogy béta, most még ingyen tölthető le a program az alábbi oldalról, s aki a Google Readerbe gyűjti kedvenc RSS feedjeit, de egy átláthatóbb, praktikusabb felületre vágyik, mint a Google Reader sajátja, annak szinte kötelező kipróbálni.

A Reeder felülete ízléses, átlátható, használata egérrel vagy akár billentyűzettel is kényelmes. A híreket a legkülönbözőbb módokon oszthatjuk meg (Twitter, e-mail stb.) és ha ara van szükség, egy kattintással eltehetjük azokat a Read it later vagy Instapaper szolgáltatásokba, későbbi - akár offline - elolvasásra.
A Reedert amúgy iOS eszközeinken is magunkkal vihetjük, hiszen van iPades és iPhone-os változata is (mindkettő fizetős). A program figyeli, hogy melyek a már elolvasott hírek, így ha valamit reggel már láttunk az asztali változatban, a buszon ülve már csak az olvasatlan híreket ajánlja fel.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


A hét OS X-es alkalmazása: Reeder béta
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X