Itt az új 1Password frissítés, Lion és Firefox 5 támogatással!

2011. június 21., kedd, 10:53 • Utolsó frissítés: 2011. június 21., kedd, 11:02
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

A 1Password a kedvenc - sajnos nem ingyenes - jelszómenedzser alkalmazásunk Windowson és OS X-en egyaránt, sőt, iOS...

A 1Password a kedvenc - sajnos nem ingyenes - jelszómenedzser alkalmazásunk Windowson és OS X-en egyaránt, sőt, iOS alatt is ez vált be nálunk a legjobban. Az OS X-es változat most igen fontos frissítést kapott, amelyet a program Check for Updates... menüpontjában tölthetünk le.
A 3.6-os verzió immár OS X Lion kompatibilis (működik az új Safarival), így tekintve, hogy mindjárt itt a július és vele az új Apple operációs rendszer, pont időben készültek el vele.

Emellett a program a Firefox 5-be is képes már “beépülni”, így annak sem kell lemondania a kényelmes jelszókezelésről, aki a Mozilla új böngészőjét használja. Szintén újdonság a Fluid támogatás is.
A frissítésben emellett számos apró de hasznos változtatást eszközöltek (Dropbox 1.2.4 támogatás, megtisztított kódnak köszönhetően kisebb méret stb.), illetve az időközben felgyűlt hibákat is javították.
Aki folyamatosan használja a programot, annak mindenképpen érdemes letöltenie a 3.6-as frissítést, különösen, ha a júliusban debütáló Lion alatt is tovább szeretné majd használni.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Itt az új 1Password frissítés, Lion és Firefox 5 támogatással!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X