Hackertámadások célpontjába kerülhet a MacBook

2011. július 28., csütörtök, 12:36 • Utolsó frissítés: 2011. július 29., péntek, 15:33
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ;

Amikor a biztonsági szakemberek összegyűlnek július végén Las Vegasban, a hardver- és szoftvergyártók pontosan...

Amikor a biztonsági szakemberek összegyűlnek július végén Las Vegasban, a hardver- és szoftvergyártók pontosan követik, miről esik szó a nemzetközi konferencián.  Charlie Miller, az Accuvant biztonsági cég munkatársa egy notebook-akkumulátorokat érintő biztonsági résről számolt be, amellyel a hackerek visszaélhetnek – áll a Spiegel Online cikkében.

Rájött, hogy a MacBook hackertámadások potenciális célpontja lehet, mégpedig azon chipek miatt, amelyek az akkumulátor töltöttségét és hőmérsékletét ellenőrzik; például megakadályozzák, hogy az akkumulátor túlmelegedjen.

Hogy miként férhetnek a hackerek a chipekhez, és milyen további veszélyek fenyegetik a MacBook-tulajdonosokat, kiderül a hvg.hu cikkéből.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Hackertámadások célpontjába kerülhet a MacBook
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X