szerző:
hvg.hu

Mit ígérnek a lánclevelek és hogyan ismerhetjük fel, melyik levelet nem érdemes továbbküldeni? - az Urban Legends infografikájából kiderül.

Kattintson a képre a teljes infografikáért!
©

Ha kíváncsi, melyek a legidegesítőbb kamu lánclevelek, milyen károkat okozhat egy feleslegesen továbbküldött e-mail, mit kell tudni az "ismerősök ismerőséről", illetve hogyan ellenőrizhetjük egy körlevél valóságtartalmát továbbküldés előtt, kattintson az Urbanlegends.hu blogra!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Tech

2011 internetes átverései: ön melyiknek dőlt be?

Történetek, ígéretek, fotók, amik túl jók voltak ahhoz, hogy igazak legyenek. Az Urbanlegends.hu oldal bejegyzéseit szemlézve összegyűjtöttük, mivel próbáltak átverni minket 2011-ben. Válogatásunk nem a legfontosabb átverések listája, csupán tanulságos gyűjtemény az interneten terjedő hoaxokból.