szerző:
hvg.hu

Gyakran előfordul, hogy ha átalakítjuk, a gyorsabb gépelésnél nem figyelünk arra, hol van szétszakítva a billentyűzet, hol kell nagyobbat ugrani az ujjunkkal.

A tervezők felkészültek erre: a billentyűzet belső szélein hat olyan gomb van, ami nem látszik, mégis érzékeli a rendszer. A részletekért kattintson a techline.hu cikkére!

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
MTI Gazdaság

Az Apple megduplázta az iPhone- és iPad-eladásait

Az elemzői várakozásokat jóval meghaladó eredményekről számolt be az amerikai Apple a keddi tőzsdezárás után nyilvánosságra hozott negyedéves gyorsjelentésében, köszönhetően annak, hogy okostelefonjából (iPhone) és táblagépéből (iPad) rekordmennyiséget értékesített az ünnepi szezonban.

hvg.hu Tech

Márciusban érkezik az iPad 3

Több forrás szerint is megkezdődött az iPad 3 gyártása, várhatóan márciusban már a boltokban lesz az Apple új generációs táblagépe. Az eszközt a Foxconn gyártja és valószínűleg LTE-technológiával érkezik.

MTI Tech

Senkinek sem kell Kínában a kommunista iPad

Nem nyerte el a kínai közvélemény tetszését az a táblagép, amelyet elsődlegesen a kommunista párt hívei számára fejlesztettek ki. A készülékhez bárki hozzájuthat, de a forgalmazók hirdetéseikben "igazi vezetőknek és stratégiai döntéshozóknak" ajánlották a "Vörös Pad"-et.

hvg.hu Tech

Fotókat küld a tulajdonosnak az eltűnt iPad

Az iCloud szoftver és mobiltelefonja segítségével próbálja megtalálni elveszett vagy ellopott iPadjét egy brit férfi. A 26 éves Tom Clarke táblagépén olyan program is van, amely a tablettel rögzített fotókat elküldi a mobiltelefonjára. Már kapott is képet egy gyapjúsapkás férfiról, a rendőrség nyomoz az ügyben.

hvg.hu Tech

Nem elég az iPad a határátlépéshez

Az amerikai határőrség cáfolja a szép történetet, miszerint egy kanadai férfit beengedtek volna az országba pusztán a beszkennelt, az iPaden felmutatott útlevél alapján.