szerző:
hvg.hu

Számtalan olyan programot találunk az interneten, amelyik képes automatikusan lekapcsolni számítógépünket egy megadott időpontban. Ezek többsége azonban nem figyeli, hogy a lekapcsolás pillanatában esetleg fut-e valamilyen számunkra fontos alkalmazás, amelynek még engedni kellene, hogy befejezze a ténykedését.

A shutDownAgent viszont éppen azzal tűnik ki a tömegből, hogy megadhatjuk benne, melyik alkalmazásra vagy folyamatra figyeljen oda. Így az is megoldható, hogy ha egy adott alkalmazás még fut, a program egyáltalán ne kapcsolja ki a gépet, esetleg várja meg a kérdéses alkalmazások/folyamatok leállását stb.

A shutDownAgent ingyenes és telepítés nélkül használható a 32 bites Windows verziókon - áll a techline.hu hírében.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!