szerző:
hvg.hu

A Vizsgáló 2.0, különböző online úton elvégezhető vizsgálatokat fog össze. Fő részei a látásvizsgálat, a hallásvizsgálat, valamint a melanoma szűrővizsgálatra alkalmas anyajegyvizsgáló.

A Vizsgáló. 2.0 célja nem az, hogy kiváltsa a szakorvosi vizsgálatokat, hanem hogy szűrési jelleggel hívja fel a figyelmet az orvoshoz fordulás fontosságára. A fejlesztők külön is hangsúlyozzák a szűrés tájékoztató jellegét, tehát nem váltja ki a szakorvosi vizsgálatot.

©

A Vizsgáló 2.0 alkalmazásainak használatával a látást, hallást érintő rejtett problémák kerülhetnek előtérbe, valamint a gyanús anyajegyek esetén motiválhatnak a szakorvos felkeresésében. A részletekért kattintson a techline.hu cikkére!

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!