szerző:
hvg.hu

A legtöbb facebookozót nem a részvények árfolyama érdekli, hanem a közösségi oldal mindennapjai. A tőzsdére lépés mindenkit érinteni fog, íme néhány tudnivaló arról, hogy miként.

A Facebook pénteki tőzsdére lépése előtt a Mashable összegyűjtötte azokat a dolgokat, amiket a részvények által kb. 15 milliárd dollárnyi tőkéhez jutó Facebook felhasználói megérezhetnek majd az üzletből. Ezekből válogattuk ki a legfontosabbakat.
©

Újabb facebookos alkalmazások érkeznek majd mobilra.

  1. Új termékek fejlesztésébe kezdhet a Facebook.
  2. Több felületen több reklám lesz. (Például mobilos felületen is megjelennek a hirdetések.)
  3. A Facebook előállhat egy új hirdetési rendszerrel: a Google AdSense-hez hasonló megoldásra lehet számítani, annyi különbséggel, hogy a hirdetések relevanciáját facebookos tevékenységünk alapján jelenítik majd meg más oldalakon.
  4. Sokkal jobb facebookos keresőt fejlesztenek.
  5. Az egy főre eső bevétel növelése érdekében pénzt kérnek majd azoktól, akik szeretnék egy-egy megosztásukat kiemeltetni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!