November 10-én érkezhet iPhone-ra, iPadre és Androidra az Office

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: iPhone; Android; iPad; Excel; Microsoft Office; irodai szoftver; Word; Power Point;

A Microsoft korábban tagadta a kiszivárgott mobilos office-os fotók valódiságát, de az egyre biztosabban látszik, hogy valami készül.

Már fél évnél is kevesebbet kell várni a legnépszerűbb okosmobilok tulajdonosainak, hogy a Windows Phone-felhasználók mellett ők is elérhessék a mértékadó irodai szoftvercsomagot, a Microsoft Office-t. A The Daily friss információi szerint a programok november 10-én jelennek majd meg iOS rendszerre, a BGR szerint pedig az androidos verzió is javában készül.

Fotó:

Marc Toumelin, a Windows Phone közép- és kelet-európai marketingjéért felelős szakembere a hvg.hu kérdésére válaszolva korábban fontos és jó dolognak nevezte azt, hogy alkalmazásaikkal jelen vannak saját platformjukon kívül másokon is. A Microsoft régiós vezetője ugyanakkor azt is elmondta, hogy a teljes élmény, gondolván itt például a teljes értékű Office-ra, egészen biztosan Windows-exkluzív marad.

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X