szerző:
hvg.hu

A Microsoft korábban tagadta a kiszivárgott mobilos office-os fotók valódiságát, de az egyre biztosabban látszik, hogy valami készül.

Már fél évnél is kevesebbet kell várni a legnépszerűbb okosmobilok tulajdonosainak, hogy a Windows Phone-felhasználók mellett ők is elérhessék a mértékadó irodai szoftvercsomagot, a Microsoft Office-t. A The Daily friss információi szerint a programok november 10-én jelennek majd meg iOS rendszerre, a BGR szerint pedig az androidos verzió is javában készül.
Marc Toumelin, a Windows Phone közép- és kelet-európai marketingjéért felelős szakembere a hvg.hu kérdésére válaszolva korábban fontos és jó dolognak nevezte azt, hogy alkalmazásaikkal jelen vannak saját platformjukon kívül másokon is. A Microsoft régiós vezetője ugyanakkor azt is elmondta, hogy a teljes élmény, gondolván itt például a teljes értékű Office-ra, egészen biztosan Windows-exkluzív marad.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!