szerző:
hvg.hu

Már 50 milliónál is több androidos mobilt adott el a Samsung. A dél-koreai gyártó telefonjai egyre jobban teljesítenek, egyedüli kivétel a túlméretezett Note.

A megjelenés óta eltelt két év alatt több mint 24 millió darab kelt el a Samsung Galaxy S szériájának első modelljéből, amely a gyártó első igazán sikeres androidos készüléke. Jóval túlteljesítette az eredeti modellt a Galaxy S II, ebből 13 hónap alatt 28 millió darab fogyott. Mivel a napokan piacra kerülő Galaxy S III-ra csak előrendelésként 9 milliós igénylés érkezett, valószínűnek látszik, hogy az új modell még nagyobb üzleti siker lesz.

Az egyre nagyobb sikerből kicsit kilóg a tavaly októberben piacra dobott Galaxy Note. Az 5,3 hüvelykes, óriási kijelzője miatt sokakban ellenérzéseket kiváltó eszközből, a China Daily beszámolója szerint 7 milliót sikerült eladnia a Samsungnak. Ez a szám a fenti milliók tekintetében nem túl nagy, de tény, hogy sok más gyártó örülne, ha egyetlen modellből ennyit tudna értékesíteni.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!