szerző:
hvg.hu

A ZTE egy igen vékony piaci rést látott meg, a kiszivárgott képek és adatok tanúsága szerint érkezőben a jelenleg kapható szupervékony mobiloknál is karcsúbb készülék.

Nem tudni, meddig lehet még ésszerű keretek közt elmenni a mobilgyártók közt folyó vékonysági harcban, de a ZTE mindenesetre úgy érzi, még mindig túl vastagok az okosmobilok. Így a pengevékony, 7.1 mm-es Motorola Droid Razr és a még karcsúbb, 6.7 mm-es Huawei Ascend P1 S után a ZTE most kiszivárgott készüléke mindössze 6.2 mm vékony. Az Athena munkanéven futó telefon az alábbi képen egy 9.3 mm-es iPhone 4S mellett szerepel, a különbség látványos.

A mobil további tulajdonságai közt a kínai Weibo közösségi oldalon kiszivárogtatott információk szerint szerepel a HD képernyő, a valószínűleg kétmagos Cortex-A15 processzor, a legfrissebb Android rendszer, valamint az állítólag 64 gigás belső tárhely.

A telefon megjelenési időpontjáról és áráról sincs még információ.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!