szerző:
hvg.hu

A hosszú, különösen a txt formátumú szövegeket nem szívesen olvassuk. Egészen más a helyzet, ha ezt látványos e-book formájában tálalják elénk.

Az unalmasnak tűnő (sőt gyakran nem csak tűnő) txt formátumú szövegeket dobhatjuk fel a Toolwiz Flipbook segítségével. A freeware-rel ugyanis 3D-s e-bookot varázsolhatunk állományunkból.

A program letöltése után a varázslós telepítés következik, s néhány másodperc elteltével már birtokba is vehetjük a programot. A kezelése gyerekjáték: egy jól áttekinthető ablakban választhatjuk ki az átalakítandó fájlt, megadhatjuk, hova tegye a program majd az eredményül kapott exe állományt (hogy a későbbiekben is bármikor fellapozhassuk könyvecskénket), címet adhatunk könyvünknek és persze a szerző nevét is közölhetjük, s még arról is dönthetünk, hogy teljes képernyőn szeretnénk-e majd olvasni a művet.

Mindössze ennyi a dolgunk, s már kattinthatunk is a Read Now gombra, hogy lássuk, milyen könyv is készült a txt állományból. Ha lapozni szeretnénk a könyvben, csak kattintsunk alul az oldalszámra, de akár a legelső oldalon lévő kattintható feliratokat is használhatjuk navigációra, sőt – hosszú szöveg esetén – akár fejezeteket is készíthetünk itt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!