szerző:
hvg.hu

Hamarosan szoftverfrissítés érkezik a Samsung Galaxy S III mobilokra, de nemcsak hibajavításról van szó, a telefon megkapja a Note II több funkcióját is.

A Premium Suite nevű frissítés részeként érkezik például az osztott képernyő lehetősége (egyszerre két alkalmazást, például egy videólejátszót és egy böngészőt futtathatunk egy képernyőn), valamint a Page Buddy és a Contextual Awareness névre hallgató funkciók is, melyek lényege, hogy a mobil jobban igazodik az általunk éppen végrehajtott dolgokhoz, azokat a lehetőségeket mutatva, melyeket várhatóan használni szeretnénk az adott szituációban.

Elsőként a szolgáltatófüggetlen Samsung Galaxy S III készülékek tulajdonosai kapják majd meg a frissítést, hamarosan. Amíg megérkezik, az alábbi videón lehet megnézni, mit is fog majd tudni a felfrissített telefon.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!