szerző:
hvg.hu

Első körben az iPhone-os és az iPades felhasználók játszhatnak a Temple Run 2 című stílusteremtő játék ma megjelent második részével.

Több országban, köztük nálunk is rögtön az App Store letöltési listájának élére ugrott a ma kiadott Temple Run 2. A játékban az új grafika és új pályák mellett újabb akadályok, turbózási lehetőségek és elérendő célok várják a játékosokat. Az első rész már sokaknak kezdett unalmassá válni, de tapasztalataink és a felhasználói értékelések alapján is állíthatjuk, hogy a második részt azok is élvezni fogják, akik az elsőt már unalomig játszották. További jó hír, hogy a fejlesztők javítottak a szoftver stabilitásán is.

Az eredeti játék Androidra is elérhető, valószínűleg a második rész is megjelenik majd erre a platformra, de egyelőre csak iPhone-ra és iPadre egyaránt optimalizált változatban letölthető, ingyen.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!