Temple Run 2: itt a népszerű játék új része

2013. január 17., csütörtök, 19:00 • Utolsó frissítés: 2013. január 23., szerda, 22:24
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Első körben az iPhone-os és az iPades felhasználók játszhatnak a Temple Run 2 című stílusteremtő játék ma megjelent második részével.

Több országban, köztük nálunk is rögtön az App Store letöltési listájának élére ugrott a ma kiadott Temple Run 2. A játékban az új grafika és új pályák mellett újabb akadályok, turbózási lehetőségek és elérendő célok várják a játékosokat. Az első rész már sokaknak kezdett unalmassá válni, de tapasztalataink és a felhasználói értékelések alapján is állíthatjuk, hogy a második részt azok is élvezni fogják, akik az elsőt már unalomig játszották. További jó hír, hogy a fejlesztők javítottak a szoftver stabilitásán is.

Az eredeti játék Androidra is elérhető, valószínűleg a második rész is megjelenik majd erre a platformra, de egyelőre csak iPhone-ra és iPadre egyaránt optimalizált változatban letölthető, ingyen.

Temple Run 2 játékmenet
További videók


Temple Run 2: itt a népszerű játék új része
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


Balázs Csaba: „Én mindig innen rendelek: http://emobi.hu” » Titkosügynökök mobiltokja

Nem kell letölteni: ez a funkció eleve benne lesz az iOS 8-ba

Nem kell letölteni: ez a funkció eleve benne lesz az iOS 8-ba

Az, hogy az Apple együttműködik egy közkedvelt app mögött álló céggel, előrevetíti, hogy egy remek funkció kerül mobil operációs rendszere...

még több hír »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X