Még csak érteni sem kall nagyon a komputerekhez, egy ügyes, ingyenes alkalmazás minden különösebb felhajtás nélkül mutatja meg mindazt, amit a számítógépünkről tudni érdemes.

Természetesen a Windows saját eszközeivel is felderíthetők gépünk titkai, azonban az InerziaMonitor nevű ingyenes programmal igencsak leegyszerűsíthető ez a művelet.

A programot innen tölthetjük le, majd a zip fájl kicsomagolása után az exe fájlra kattintva telepíthetjük. Ha úgy állítottuk be, akkor a telepítés után azonnal el is indul a kis detektív, és máris mutatja gépünk memóriahasználatát, a szabad RAM területet, és valamennyi fontos jellemzőt operációs rendszerünkről.

A View fül alatt a hardverekről tudhatunk meg sok mindent, köztük például azt, hogy meddig bírja még szuflával az akkumulátorunk.

A futó folyamatokat is megmutatja a program, sőt akár kereshetünk is konkrét folyamatra.

A Utilities/Quick Launch fül alól pedig egyetlen kattintással elérjük az Internet Explorert, a Vezérlőpanelt, az alap böngészőnket, sőt a Windows rendszerkonfigurációs ablakát is.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!