Facebook.hu – még átverés, de már a Facebooké

2013. március 08., péntek, 11:42 • Utolsó frissítés: 2013. március 08., péntek, 12:59
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

A Facebook vitarendezés keretében tett szert a facebook.hu domainre. Az oldal még a régi módon működik, némi csúsztatással és egy kattintással két reklámot jelenít meg, melyeknek semmi köze a Facebookhoz.

Hosszú évek óta szerette volna a facebook.hu domain nevet megszerezni a Facebook. A domainABC.hu beszámolójából kiderül: bíróságon kívüli, alternatív vitarendezés keretében Mayer Erika regisztrációs döntnök a Facebook Inc. beadványa alapján határozott úgy, hogy a domain nevet a hódmezővásárhelyi Marketing Agency Kft.-től visszavonja és a domain használati jogát a Facebook Inc. számára átadja.

A facebook.hu nem sokkal a határozat után még a hódmezővásárhelyi cég magyar nyelvű hirdetéseit mutatja, a "Tovább a facebookra" felirat lekattintása után egy tanfolyam és egy lakáskereső oldala jelenik meg, nem pedig az éppen megújuló igazi Facebook.


Facebook.hu – még átverés, de már a Facebooké
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


Balázs Csaba: „Én mindig innen rendelek: http://emobi.hu” » Titkosügynökök mobiltokja


György Kövesdi: „"Ha valakinek nem tetszik az elődökhöz hasonlóan még mindig nagyon...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag

Nem kell letölteni: ez a funkció eleve benne lesz az iOS 8-ba

Nem kell letölteni: ez a funkció eleve benne lesz az iOS 8-ba

Az, hogy az Apple együttműködik egy közkedvelt app mögött álló céggel, előrevetíti, hogy egy remek funkció kerül mobil operációs rendszere...

még több hír »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X