szerző:
hvg.hu

Sokkal hatékonyabban is kezelhetik ezután mobilról leveleiket azok, akiknek androidos készülékük van és Gmailt használnak.

Az androidos mobilok használatának egyik előnye, hogy a Google platformjának felhasználói hamarabb kapják meg a cég szolgáltatásaihoz kapcsolódó újításokat, és persze olyan funkciók is vannak, melyek például az iPhone-használók számára nem elérhetők, csak androidosoknak. Az androidos Gmail alkalmazás mostani újítása - az iOS kezdetlegesebb értesítési rendszere miatt - az utóbbi csoportba tartozik, és ténylegesen hatékonyabb email-kezelést tesz lehetővé.

©

A Gmail appot a Google Play Áruházból telepítők/frissítők mostantól rögtön az értesítésből válaszolhatnak az emailekre, vagy érdektelenség esetén azonnal archiválhatják az üzenetet - anélkül, hogy ehhez meg kellene nyitni magát az alkalmazást.

Az új funkció az Android 4.1 vagy frissebb verziót futtató mobilokon működik.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!