szerző:
hvg.hu

A Plants vs. Zombies Adventures még idén tavasszal elérhető lesz a Facebook-felhasználók számára.

A PopCap egyik legsikeresebb játéka a rengeteg platformon - köztük Androidon éppen most akcióban - elérhető Plants vs. Zombies. A kiadó bejelentette: egy közösségi feldolgozást is készít, Plants vs. Zombies Adventures címmel. A játék zártkörű bétatesztje ma indul, a megjelenés pedig valamikor tavasszal várható.

©

A közösségi adaptációban nem csak eredményességi toplistán mérhetik majd össze magukat a játékosok, hanem akár zombihordákat is küldhetnek majd ismerőseikre.

A Plants vs. Zombies második része kicsit megkésve, idén nyáron jelenik majd meg.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!