szerző:
hvg.hu

Egyszerre négy újítással is találkozhatnak a Google Analytics felhasználói, mindegyik a valós idejű jelentéseket érinti.

A több új funkciót is kapó Google Analytics-ben mostantól azt is látjuk a valós idejű adatok között, hogy milyen arányban látogatják weboldalunkat éppen most mobilról, tabletről és asztali gépről. A Webisztán blog szerzője szerint mindez azért különösen fontos mert kiemelt eseményeknél jól tettenérhető, ha valami probléma van egyik-vagy másik eszköztípusnál. Ha átlag alatti a mobilforgalom hányada, akkor érdemes egyből megnézni az okokat.

A további három újításról a Webisztán blogban olvashat.

Kapcsolódó érdekesség, hogy az Allstars Analytics nemrég Magyarországról először szerezte meg a Google Analytics Minősített Partneri státuszt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!