szerző:
hvg.hu

E-könyves áruházat indít a Magyar Telekom. A nyitókínálatban öbb mint 700 ezer idegen nyelvű és több mint 3000 magyar nyelvű könyv található.

A txtr könyvesboltban a felhasználóknak saját digitális könyvespolca jön létre, ahol a megvásárolt e-könyveket tárolhatják és letölthetik mobil eszközeikre. A regisztrált tagok az itt vásárolt könyvek mellett más forrásból származó e-könyveket is tárolhatnak. A digitális könyvespolcon található könyvek akár meglévő e-könyvolvasó készülékekre is áttölthetők.

Az áruházban vásárolt és oda feltöltött e-könyvek szabadon elérhetőek a ’txtr alkalmazásokban is. Az alkalmazások segítségével kényelmesen olvashatunk akár mobil eszközünkön is. Az alkalmazásba, akárcsak a webáruházba felhasználónév és jelszó létrehozásával vagy Facebook-azonosítóval lehet bejelentkezni. Az alkalmazás androidos mobilokra, iPhone-ra és iPadre, valamint Windows 8 operációs rendszerrel működő számítógépeken érhető el.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!