szerző:
hvg.hu

Ha androidos mobil eszközén könnyedén és gyorsan szeretne váltani a megnyitott alkalmazások között, akkor a Switchr tűnik a legjobb választásnak.

A Google Play-ből ingyenesen letöltölhető Switchr egy dologra képes, de arra elég egyszerűen és biztosan: segítségével könnyedén és gyorsan válthatunk a megnyitott alkalmazások között.

A fenti videón is látszik, hogy az appnál be lehet állítani, hogy a készülék bal vagy jobb oldalát megérintve lépjen működésbe a váltás, illetve, hogy mekkora területetre legyen ez érvényes. Szintén személyre szabható, hogy a váltások hogyan nézzenek ki, az alkalmazások ikonjai milyen méretben jelenjenek meg. Az app futtatása közben egy kiválasztott kép is lehet a háttérben, vagy a megnyitott appok előnézetei is.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!