szerző:
hvg.hu

Szakdolgozat vagy más típusú hosszabb szövegek írásakor sokan szembesülnek a problémával, miszerint nem látják át a teljes dokumentumot, vagy szeretnének kisebb részekre felosztva haladni az írással, esetleg könnyedén egyik helyről a másikra pakolni részleteket. Erre kínál megoldást a Gingko.

A webalapú alkalmazás lényege, hogy bonyolult menürendszer helyett egységes írásmódot ad a kezünkbe, hogy csak az írásra koncentráljunk, a szöveget pedig oszlopokra osztja. Az elsőbe például kerülhetnek a fejezetcímek, a másodikba ezek kifejtései, a negyedikbe pedig az összegzések. Teljesen más felosztást is lehet alkalmazni, hiszen az eredmény a lényeg: az elrendezésnek köszönhetően sokkal egyszerűbben áttekinthetővé válik a szakdolgozat, vagy bármilyen más típusú hosszabb szöveg, ez pedig jelentősen gyorsíthatja a munkát.

A Gingko segítségével könnyedén ugrálhatunk egyes témák között, attól függően, hogy épp melyiket akarjuk kifejteni, mindeközben látjuk a dokumentum felépítését. Ez megkönnyíti az egyes részletek megfelelő helyekre történő helyezését, amit "fogd és vidd" módszerrel, könnyed ujjmozdulattal megoldhatunk a megfelelő szövegrészletek hosszas keresése helyett.

Ingyenesen három oszlopot kapunk, ha többet szeretnénk kezelni, akkor fizetnünk kell érte havi 5, vagy évi 40 dollárt.

Ha máskor is szívesen értesülne érdekes appokról, lájkolja és figyelje a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!