szerző:
hvg.hu

Az október közepén elindított e-könyv áruház online platformja mellé e-könyvolvasót is kínál a Telekom. A Txtr Beagle-t eredetileg 10 eurós áron jelentette be a gyártó, itthonra érve 20 ezer forint lett belőle.

Túlzottan optimistának bizonyultunk, amikor tavaly ősszel azt írtuk: a Txtr Beagle 10 eurós árát akármilyen magyar adókkal terhelve sem valószínű, hogy 5 ezer forintnál többe kerül majd itthon. A Telekom most behozta hozzánk is az eInk kijelzős olvasót, ami alapáron már külföldön sem 5 ezer forint, nálunk pedig konkrétan 20 ezer forintba kerül. A Beagle-höz egyébként 8 ezer forintos áron is hozzá lehet jutni, de ehhez mobilt kell vennünk, aminél ráadásul nem csak szolgáltatói, hanem díjcsomagos hűségre is kötelez a vállalat.

Az eszköz forgalmazásába az után kezdett a Telekom, hogy nemrég megnyitotta saját e-könyvesboltját, melyben mára közel 900 ezer idegen nyelvű és több mint 3000 magyar nyelvű könyv található meg.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!