szerző:
hvg.hu

A híres kék sündisznó, Sonic mellett a SEGA többi karakterével is lehet autóversenyezni, amely már Androidra is megjelent.

A Sonic & SEGA All-Stars Racing egy remek autóverseny játék, amellyel a SEGA tíz híres karaktere ülhet a volánnál, köztük a legismertebb, a kék sündisznó, Sonic is. A játék már korábban elérhető volt az App Store-ból (most 0,89 euróba kerül), de időközben megjelent Androidra is (225 forint), a játékot pedig tovább fejlesztették. Az eddigieknél jóval több pálya és jármű áll rendelkezésre, utóbbi kategória pedig kiemelendő, hiszen autók mellett különleges biciklikkel, repülőkkel és olyan furcsa járművekkel is száguldozhatunk 15 pályán, mint például egy banának "látszó tárgy".

A játékban 25 küldetést lehet teljesíteni, emellett szimpla versenyeken is szerepelhetünk, amelyen a legjobb helyezés elérése a cél. Bluetooth kapcsolattal barátainkkal is versenyezhetünk.

A játéknak egy Transformed nevezetű változata is megjelent az App Store-ban (4,49 euró) és a Google Play-en (1078 forint), amellyel nem csak földön és levegőben, de vizen is lehet versenyzni, Facebook profillal is be lehet lépni és Multiplayer játékmódot és új pályákat is kínál.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!