szerző:
hvg.hu

Új okostelefonos megoldást jelentetett meg a Doktor 24. Az alkalmazás fejlesztői szerint a program gyorsan és hatékonyan segít eligazodni fontos, sőt akár sürgős egészségügyi kérdések között.

A Doktor 24 személyes egészség-menedzsmentet támogató mobilalkalmazásának újdonsága, hogy Magyarország legnagyobb, online szakorvosi adatbázisát integrálták a rendszerbe, 133 szakterületről közel ezer orvosnál foglalható időpont. A helyesírási gondokkal küszködő app emellett a felhasználók eligazodást pedig tünet- és gyógyszertárkereső funkcionalitás is segíti.

A teljes egészében magyar fejlesztésű program nem csak konkrét egészségügyi kérdések kapcsán nyújt segítséget, de egyénre szabott üzeneteivel megpróbál proaktívan figyelmeztetni is az egészséggel kapcsolatos napi, illetve általános teendőkre.

Az ingyenes egészségügyi alkalmazás letölthető iPhone-ra és iPadre, valamint androidos mobilokra is.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!