szerző:
hvg.hu

Egy okostelefonos app időutazásra invitál: nézzük meg magunkat a távoli jövőben.

Mindenkit érdekel, hogyan fog kinézni az arca, ha majd az idő ráfesti a nyomait, és éppen ezt mutatja meg az AgingBooth nevű mobilalkalmazás. Androidos és iOS-es változata egyaránt van, mi ez utóbbit próbáltuk, amit korlátozott időre ingyenessé tettek.

Az app indítása után többféle forrásból is választhatunk képet, saját fotóinkból, a Facebookról, illetve magunkról is készíthetünk egyet. Ez esetben pontosan szembe kell néznünk a kamerával, és egyenletes megvilágításúnak kell lennie a háttérnek.

©

A következő lépésben be kell állítani a szem, az áll és a szájnak megfelelő jeleket, majd a Ready?Go! Gombra kattintva várhatjuk az eredményt. Pörög az időszámláló, megérkeztünk 2046-ba, és tessék, így fogunk kinézni. Csak ne ijedjünk meg túlságosan! Némi vigaszt jelenthet, hogy barátaink fotójával is megtehetjük mindezt, és bizony ők sem fognak jobban kinézni.

Ha ez érdekes volt, hasonló alkalmazásokért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!