szerző:
hvg.hu

Az animált GIF sok internetező kedvence, nekik ajánljuk ezt az ingyenes androidos appot, hiszen ezzel a legegyszerűbb GIF-eket készíteni.

A GIF évtizedek óta jelen van az interneten, sokáig a legnépszerűbb fájformátum volt, de hiába taszították le a trónról, még most is divatos. Készítésük mobillal is lehetséges, vannak remek alkalmazások, amelyek ezt lehetővé teszik, de nincs sok olyan, amely annyira egyszerű és lényegretörő, mint a Gif Me.

©

Az androidos okostelefonokra és tabletekre ingyen letölthető alkalmazással maximum 14 másodperces videót készíthetünk, ha pedig megvan a felvétel, megjelennek a lehetőségek. Egy csúszkán beállíthatjuk, hogy mennyire gyorsuljon fel a videó, amelyet visszafelé is lejátszhatunk, az alsó sávban pedig filterek jelennek meg. Ha kiválasztottuk a megfelelő látványvilágot, már menthetjük is a GIF-et, valamint megoszthatjuk Facebookon, Twitteren és Tumblr-en, valamint elküldhetjük e-mailben is.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!