szerző:
hvg.hu

Két évtizeddel ezelőtt ezen a napon jelent meg az eredeti PlayStation. Most pedig itt a limitált példányszámban elérhető, évfordulós PS4-verzió.

A Sony konzolja 1994. december 3-án, elsőként Japánban került piacra. Ennek állít emléket a vállalat azzal az exkluzív kivitelű PlayStation 4 géppel, amely megjelenésében a PS1 világát idézi. A vállalat a megjelenési dátumra emlékezve 12 300 példányban adja ki az évfordulós gépet.

PS4, PS1
©

A PlayStation 4 20th Anniversary Edition tényleg nagyon jól néz ki, megszerezni viszont nehéz lesz. Nem csak a már említett limitált darabszám miatt, hanem mert egyelőre az sem tiszta, hogy miként értékesítik majd. Ami biztos: a PS1-re hajazó PS4 ára 500 euró (kb. 153 ezer forint) lesz majd, de nem a hagyományos kereskedelmi csatornákon értékesíti majd a Sony. Hogy akkor mégis hogyan, arról később adnak tájékoztatást.

A PlayStation 4-ből világszerte már 10 milliónál is több gépet adott el a Sony, a konzol Magyarországon is jól fogy.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!