szerző:
hvg.hu

Együttműködik a Sony és a Vatera, online aukción értékesítenek egyet a PlayStation 20. évfordulójára kiadott 12 300 darab PS4 konzol közül. A befolyó pénzt egy alapítvány kapja.

A Sony első PlayStationje 1994. december 3-án került piacra. A vállalat a megjelenési dátumra emlékezve 12 300 példányban adta ki az évfordulós gépet, melyet korábban videón is bemutattunk.

©

A konzolt hagyományos kereskedelmi csatornákon nem értékesítik, most viszont egy online árverésen bárki hozzájuthat, aki eleget áldoz rá. Az aukció és január 30-ig tart, ez idő alatt bárki szabadon licitálhat. Itt megnézheti, milyen élmény kicsomagolni a gépet.

Az aukcióból befolyt összeg a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt támogatja.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!