szerző:
hvg.hu

Mindenki azt a zenei összeállítást tartja a legjobbnak, amelyet saját maga készít. Ezt tehetjük meg az alábbi oldalon elképesztő választékból merítve.

Egy fantasztikus online zenei közösséghez csatlakozhatunk a Playmoss oldalon, ahol saját zenei összeállításokat készíthetünk a YouTube, a Vimeo és a SoundCloud zenéiből válogatva.

Az oldalra fellépve belehallgathatunk mások lejátszólistáiba, majd amikor sajátot készítenénk, akkor csatlakoznunk kell (Join Us lehetőség) – ezt vagy Facebook-profilunkkal, vagy az e-mail címünk megadásával tehetjük meg.

©

A lejátszólista készítésének első lépéseiben nevet, leírást és tageket kell megadnunk (ezeket később bármikor megváltoztathatjuk), majd az „albumborítónkhoz” tölthetünk fel képet az oldalra. Itt adhatjuk meg azt is, hogy nyilvánossá tesszük-e az összeállítást, vagy inkább megtartjuk magunknak.

©

A nagyító ikonra kattintva keresgélhetünk a zenék közül, ezekkel tölthetjük fel a listánkat. A választék elképesztően nagy, szinte biztos, hogy meg fogjuk találni a kedvenceinket. Ha elkészültünk, már hallgathatjuk is az összeállítást, de persze ezt bármikor elérjük, amikor fellépünk az oldalra. Arra is van lehetőség, hogy véletlenszerűen kérjük a lejátszólistában szereplő számok megszólaltatását.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!