szerző:
hvg.hu

Ha androidosként a lehető legegyszerűbb és ingyenes diktafon alkalmazásra vágyik, akkor a Parrot jó választás.

A Parrot diktafon alkalmazása tényleg csak annyit tud, amire egy átlagos felhasználónak szüksége van, azt viszont megbízhatóan. Az Androidra ingyen letölthető alkalmazást megnyitva az alul középen látható mikrofon ikont megnyomva már indul is a felvétel, ha pedig megállítjuk, nevet lehet adni a hanganyagnak, illetve a Share lehetőséggel megosztani.

©

A Play lehetőség alatt láthatóak a korábban elmentett hanganyagok, amelyek innen is megoszthatóak. A jobb felső sarokban kiválasztható Settings menüpontban megadhatjuk, hogy milyen legyen a felvétel minősége (WAV vagy MP4), illetve a hangerő is alakítható. A lejátszásokhoz és felvételekhez különböző effekteket lehet rendelni, illetve hangjelzéseket.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!