szerző:
hvg.hu

Évek vagy évtizedek távlatából nagyon megmosolyogtató, hogy egyes technológiai nagyágyúk logója milyen egyszerű, de egy-két esetben inkább gagyi volt induláskor vagy újratervezés után. Nézze csak!

Szerintünk a Google és a Nokia első logója csapja ki leginkább a szépérzék biztosítékát, de mindenki döntse el, hogy melyik cég mikori logója a legérdekesebb vagy legfurcsább. Egyes esetekben talán az is jobb lett volna, ha orvosoknak adták volna a dizájn tervezését, korábbi cikkünkben azt is láthatja, hogy akkor milyen lett volna a végeredmény.

©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!