szerző:
hvg.hu

Ez a zenekészítő alkalmazás egyszerre szórakoztató és bonyolult, ugyanis olyan kihívás elé állít minket, mint az új slágerükön dolgozó DJ-ket.

Az Androidra ingyen letölthető SPC egy olyan zenekészítő alkalmazás, amely nem könnyíti meg az amatőrök dolgát, hanem egyből olyan felületet ad a kezükbe, amelyhez hasonlót a DJ-k és zenei producerek használnak. Hangzások, ütemek, digitális potméterek és finom beállítási lehetőségek sora vár minket egy DJ-pulton.

©

A felhasználható dallamok remek hangzással kecsegtetnek, így a megfelelő keveréssel tetszetős eredményt érhetünk el, de az app lényege pont az, hogy felfedezzük az e felé vezető rögös utat. Mi körülbelül 20 perc használat után gondoltunk arra, hogy a DJ-szakmát sok mindennek nevezhetjük, csak könnyűnek nem. Íme a profi felhasználás példája.

Esti szórakozásnak bárkinek tudjuk ajánlani, akinek pedig annyira tetszik és/vagy annyira tehetségesnek érzi magát, 1000 forint fizetése ellenében felvehet hangokat lejátszáshoz, illetve mobilon vagy tableten tárolt zenét is átalakíthat.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!