szerző:
hvg.hu

Aki szereti a Nintendo-féle Mario-játékok világát, annak szinte kötelező beszerezni a ezt a paklit.

Különleges kártyapakli megszületéséhez adott ihletet két legendás Nintendo-játék, a Super Mario-sorozat és a The Legend of Zelda. A kártyákat gyártó Bento & Co a négy pakliból álló sorozat mindegyik lapjára az ikonikus játékok egy-egy figuráját tette, így találkozhatunk Marioval, Luigival, Peach hercegnővel és a többiekkel is. A pakli kártyáinak hátoldalára 8 bites képek kerültek, így a rajongók valószínűleg még közelebb érzik majd a szívükhöz a lapokat.

©

A paklikat egyenként 20 dollárért (nagyjából 5500 forintért) árulják a Fancy-n, amihez jár egy műanyag tartótok is. A gyártó ígérete szerint ha valakinek mégsem tetszene a kártya, 30 napon belül visszaveszik, vagy kicserélik a csomagot.

©
©
©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!